Готварска печка МИХАЙЛОВ - модел БАЛКАН с цял чугунен плот, ниша за дърва
FacebookGoo
тел.: +359 54 800 090
моб. тел.: +359 885 877 241
e-mail: metalik_sh@abv.bgПоръчка и доставка

ПОРЪЧКА И ДОСТАВКА       

Може да поръчате онлайн печки и камини на дърва. Поръчките се изпълняват в срок от 2-5 работни дни на територията на България, ако са в наличност. Потвърждаване на поръчката става чрез телефонно обаждане от нас - уточняваме наличността на стоката, адреса и времето за доставка и след Вашето потвърждение активираме поръчката. Ако даден артикул не е наличен в момента, ще ви уведомим кога и дали ще бъде наличен отново. 

ПОРЪЧКА 

За да поръчате от нашия онлайн магазин, трябва първо да изберете опция без или с доставка и дали е до адрес в България или до офис на куриерска фирма Еконт. Когато изберете една от тези опции цената ви се променя, включвайки цената за доставка на продукта. След това трябва да натиснете бутона "КУПИ".  Прегледайте съдържанието на кошницата, която се намира в горния десен ъгъл на сайта, изберете метод на плащане "с наложен платеж (заплаща се на куриера)" и натиснете бутона "ИЗПРАТИ ПОРЪЧКА". След като го направите, трябва да въведете коректни данни, необходими за доставката - имена, населено място, адрес за доставка, e-mail и актуален телефонен номер. Ако сте избрали доставка до офис на Еконт в полето "Адрес за доставка" посочете до кой офис на Еконт в населеното място желаете да се достави продукта. Ако изберете опция "без доставка" моля, посочете по какъв начин имате желаете да си вземете продукта и в какъв срок. Адресът е гр. Шумен, ул. Тимок 1. Ще се свържем с вас да ви уведомим дали продуктът е в наличност. Цените на продуктите в онлайн магазинът са валидни само при поръчка от сайта. Камини Металик не гарантира, че цените на продуктите са същите в търговската мрежа в страната. 

След като сте направили Вашата поръчка ние ще се свържем с Вас, за да уточним наличността на стоката и подробностите около доставката.

Забележка: Продукти, на които няма обявена цена са извън наличност. Когато има наличност отново, ще бъдат обявени цените в електронният магазин и ще може да се поръчват.

ДОСТАВКА

Работим с куриерска фирма Еконт за територията на България. Ако желаете стоката да ви се достави до офис на Еконт, трябва да посочите до кой офис. Сумата на доставката се определя от обема и масата на продукта. Ако сте избрали опция с доставка, то в цената на продукта автоматично се добавя сумата за доставката. Моля, имайте в предвид, че е възможна малка разлика в цената за доставка. След като сме приели Вашата поръчка и сме уточнили подробностите около нея, ние ще Ви изпратим желаните артикули веднага, ако ги имаме в наличност. Заплащате сумата на куриера при получаването на стоката. Всеки продукт се изпраща с включена застраховка "Обявена стойност", предлагана от куриерската фирма. При наличие на някаква повреда по продуктът, трябва да заявите това в присъствието на куриера при получаване на пратката, за да състави протокол за щета. Имате право на преглед на пратката преди да заплатите. Моля, имайте в предвид, че ако не приемете пратката по ваши причини (изключващи повреда), трябва да заплатите две куриерски доставки. За доставка извън територията на България, може да ни изпратите запитване, за което ще ви отговорим дали може да се направи доставка и каква е цената за доставка. 

 

 

Меню
> Начало
> За нас
> Политика за защита на личните данни
> Контакти
Категории
> Камини
> Готварски печки
> Топлообменници

> Аксесоари
> Продукти в промоция
Полезна информация
> Поръчка и доставка
> Лични данни
> Условия за ползване
Контакти
тел.: +359 54 800 090
моб. тел.: +359 885 877 241
e-mail: metalik_sh@abv.bg
FacebookGoo
2024, Всички права запазени. Уеб дизайн Шумен: e-Web.bg